Hello!
Ik ben Sabine, eigenaresse van Gewoon Bien. Nadat ik mijn diploma voor Allround Schoonheidsspecialist heb gehaald wilde ik het liefst zo snel mogelijk mijn eigen geld verdienen. Er lag gelukkig een baan op mij te wachten na mijn studie, dus ik kon meteen aan de slag. In een paar jaar tijd heb ik voor meerdere werkgevers in hele verschillende functies gewerkt. Elke keer merkte ik dat ik na een paar jaar mijn motivatie verloor. Eerst snapte ik nooit zo goed waarom, totdat toen eindelijk het besef kwam...

Ineens besefte ik mij dat ik elke keer begon te twijfelen wanneer ik me niet gewaardeerd voelde op mijn werk. Ik vond het erg leuk om nieuwe acties te bedenken, kennis op te doen, problemen op te lossen etc. maar er werd nooit echt iets mee gedaan. Bij elke werkgever dacht ik: 'ik zou het zo anders doen'. Vanaf dat moment heb ik voor mezelf besloten dat ik een eigen ondernemer ging worden.

Creatief ben ik altijd geweest. Waar mijn klasgenootjes vroeger binnen een paar minuten een kartonnetje hadden dubbelgevouwd om een laptop te maken, was ik uren bezig met mijn 'laptop project'. Elke toets van het toetsenbord moest precies zoals dat bij een echte laptop ook zo was. Ik maakte van muizentrappetjes de toetsen zodat ik 'echt' kon typen. Jaren later kan ik nog steeds enorm genieten van creatief bezig zijn. Lekker kleien, verven, beton gieten, ontwerpen en ga zo maar door. Het is voor mij echt een stukje ontspanning.

 Naast het maken van eigen creaties ben ik ook veel bezig met interieurstyling. In september 2019 hebben mijn vriend (Roland) en ik ons eerste huis gekocht, een enorm klushuis! Je kunt bijna wel zeggen dat we alleen de muren hebben laten staan. Maar wat vond ik het GEWELDIG om zelf helemaal te mogen bedenken hoe wij ons huis gingen indelen en inrichten. Eerlijk is eerlijk, het gaf me soms ook wel veel stres hoor.. Nooit gedacht dat je zo kunt twijfelen bij dingen als vensterbanken, plinten en stopcontacten. Gelukkig is het allemaal goed gekomen. 

 

Tijdens het klussen is mijn eerste echte inspiratie ontstaan. Roland had veel hout gezaagd dus er lagen allemaal 'afvalstukken' klaar om weggegooid te worden. Zo lag er ook een mooie underlayment plaat waar gewoon niks aan mankeerde. Ik besloot deze plaat mee te nemen omdat ik het zonde vond deze weg te gooien. Eenmaal thuis kwam de inspiratie vanzelf...:

Eenmaal begonnen kreeg ik de smaak te pakken. Naast tekeningen op hout knap ik ook regelmatig 'oude' vazen op. De kringloop ligt altijd VOL met woon accessoires. Soms zijn de vormen van de items heel leuk maar is de kleur het gewoon net (of helemaal) niet. En wat kun je doen op dat op te lossen? Juist, de items verven in de kleur die wel helemaal hip is! Super leuk om te zien hoe een toch best wel lelijke vaas, ineens helemaal hip kan worden. Naast het verven van de items vind ik het ook errug schattig om er een gezichtje van klei op te plakken, dit maakt het net even wat unieker! 

Als 'interieurgekkie' kan ik natuurlijk de nieuwe woonaccessoires ook erg waarderen. Pinterest is dan ook mijn meest gebruikte app om interieur inspiratie op te doen. Met mijn webshop hoop ik je te inspireren op het gebied van wonen, cadeau-artikelen en DIY projecten. Naast de verkoop van zelfgemaakte/gepimpte en ingekochte items, vind je ook een blog op mijn webshop. In deze blog zullen regelmatig leuke DIY-projecten en woontips voorbij komen.

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik! Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan even een berichtje. Ik probeer berichten altijd binnen 2 werkdagen te beantwoorden. 

Liefs,

© 2021 - 2023 GewoonBien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel