Bezorgen 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd? 
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling gereed gemaakt voor verzending en verstuurd via DPD. Levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Zodra je bestelling verzonden is (of in de planning staat) krijg je een bevestiging met Track&Trace-code per e-mail. Door drukte kan het soms wat langer duren, maar hierover proberen we je altijd op de hoogte te stellen. Bestellingen worden verstuurd via pakketpost van DPD. Gewoon Bien is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging onderweg. Ook tijdens de feestdagen in december kan het zijn dat je bestelling er wat langer over doet dan verwacht in verband met de drukte bij DPD. Helaas kunnen aan de levertijd geen rechten worden ontleend. 

​Let op: I.v.m. coronamaatregelen in Nederland en België wordt er veel online besteld. Hierdoor kan het zijn dat je bestelling er langer over doet dan verwacht. Zodra wij het pakket afgeven bij DPD hebben wij helaas geen invloed meer op de levertijd en kunnen daar ook geen rechten aan ontleend worden. 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij bezorging?
Bestellingen worden verstuurd via pakketpost van DPD. De chauffeur probeert het pakket bij de ontvanger thuis aan te bieden. Is de ontvanger niet thuis? Dan probeert hij het bij de naaste buren te bezorgen. Als deze ook niet thuis zijn, dan wordt het pakket naar de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop gebracht waar je het pakket vanaf de volgende dag op kunt halen. De chauffeur laat altijd een berichtje achter in de brievenbus zodat je precies weet waar het pakket is. 

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten afleveren?
Ja, dat is mogelijk. Je kunt een ander afleveradres aangeven bij je bestelling. Ook als je bijvoorbeeld een cadeautje direct bij de ontvanger wil laten bezorgen of als je het pakket liever op je werk ontvangt. Je kunt ook aangeven dat je je bestelling bij een afhaallocatie van DPD in je buurt wil ophalen voor het geval je niet thuis bent of dat gemakkelijker vindt. 

​Let op: I.v.m. coronamaatregelen in Nederland en België (sluiting niet-essentiële winkels) kunnen een aantal DPD punten in Nederland en België gesloten zijn. Check vooraf of de DPD locatie van jouw keuze geopend is. 

Bezorgen jullie ook bestellingen in het buitenland?
Op dit moment is Gewoon Bien gericht op verzenden binnen Nederland en naar België. Mocht je woonachtig zijn in een ander land en benieuwd zijn of je ook bij ons kunt bestellen, stuur dan even een e-mail naar info@gewoonbien.nl en dan kijken we wat we voor je kunnen doen! Ook hiervoor hanteren we de standaardtarieven van DPD die je kunt vinden op hun website.

© 2021 - 2023 GewoonBien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel