Over Gewoon Bien

Gewoon Bien is een kleine, gepassioneerde onderneming die zich richt op het creëren van prachtige kaarten en kalenders. Onze missie is om vreugde en stijl toe te voegen aan het dagelijks leven van onze klanten. Met een breed scala aan ontwerpen, van modern en minimalistisch tot kleurrijk en speels, is er voor ieder wat wils. Gewoon Bien werkt hard om de beste ontwerpen te creëren en de snelste leveringen te garanderen. Gewoon Bien is er voor iedereen die op zoek is naar iets unieks en persoonlijks. Bij ons vindt je ook leuke cadeaus en woonaccessoires die erg leuk te combineren zijn met de kaarten. Bezoek onze webshop en ontdek het zelf!

Over Sabine

Hoi! Wat leuk dat je wat meer wilt weten over Gewoon Bien. Ik, Sabine, ben de eigenaresse van Gewoon Bien. Ik ben 29 jaar jong en woon, na een verbouwing van 3,5 jaar, samen met mijn vriend en 2 katten in Oosterwolde. 

Creativiteit heeft altijd in mij gezeten! Ik vond het vroeger al heerlijk om lekker te knutselen of tekenen en dit kon ik dus ook zo een hele dag in stilte doen. Tijdens onze verbouwing zag ik hoeveel mooi hout en ander materiaal zou worden weggegooid omdat er van de kleine stukjes niks meer gemaakt kon worden. Ik dacht hier anders over. Zo kwam mijn eerste creatie voor Gewoon Bien tot stand. Ik schilderde op een 'afval stuk' hout een lijntekening. Daarna kwam de creativiteit lekker op gang en maakte ik geboorteborden, zwangerschapsaankondigingen, naambordjes etc. Daarna begon ook het stukje 'ontwerpen' in mijn te kriebelen. Wat inmiddels tot een hele collectie wenskaarten en verjaardagskalenders is uitgegroeid. 

Met Gewoon Bien kan ik mijn creatieve zelf zijn! Wanneer ik iets leuks bedenk, kan IK ervoor kiezen dit aan te bieden in mijn webshop. Hoe leuk is dat? 

Wil jij meer weten? Stel me gerust een vraag! Ik vind het erg leuk het contact met je op te zoeken!